Web
Analytics

Al meer dan 15 jaar is Ordina actief met wat Agile voor organisaties betekent. Eind jaren 90 waren we betrokken bij de vorming van het DSDM consortium NL en hebben vanaf begin deze eeuw diverse publicaties rondom Agile software-development uitgebracht.

Ons credo is 'Waarom moeilijk doen als het samen kan'. Ons vertrekpunt zijn DE MENSEN en vandaar uit nemen we de strategie, organisatie, kwaliteit en financiën mee in een gezamenlijke aanpak.

Vanuit ons Agile Competence Centre zijn alle disciplines vertegenwoordigd, onder andere PMO, Projectmanagement, Requirements, Testing en Agile coaching. We leveren vandaar uit inhoudelijke ondersteuning aan uiteenlopende klantvragen.

Ordina implementeert strategie in bedrijfsprocessen en ICT. Wij bedenken, bouwen en beheren oplossingen voor een duurzame digitale wereld. Samenwerking met onze klanten, partners en leveranciers leidt tot de beste oplossingen. Dit doen wij vanuit gespecialiseerde divisies voor consulting, solutions en ICT. Ons werkterrein is de Benelux. Daarbinnen bieden we (herhaalbare) oplossingen en kennis voor de markten financiële dienstverlening, overheid, zorg en een aantal specifieke segmenten binnen de industriemarkt. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan NYSE Euronext Amsterdam. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Small Cap index. In 2012 haalde Ordina met ruim 2.900 medewerkers een omzet van ruim EUR 400 miljoen.

VIPHouten


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie