Web
Analytics

Online sessie: Zet het op een bierviltje!

Op 09.06.2020
Categorieën: BPUG

Zet het op een bierviltje!

Terugkijken

Presentatie

BierviltjeOp dinsdag 9 juni a.s. zal Michiel van der Molen een online kennissessie verzorgen. Aanleiding is het verschijnen van zijn boek Zet het op een bierviltje. Verandering vraagt om eenvoud.

We maken projecten en initiatieven vaak onnodig ingewikkeld. Daarbij vergeten we een ding: wat niet eenvoudig is, wordt niet begrepen. En wat niet begrepen wordt, wordt niet gedaan. Dus als je iets gedaan wilt krijgen, maak het dan eenvoudig!

Over de totstandkoming van zijn nieuwe boek zegt Michiel: ‘Als je een ruwe steen in een rivier legt en jarenlang blootstelt aan de kracht van het water, dan hou je een mooie gladde kiezel over. Dezelfde steen, en tegelijkertijd toch ook een totaal andere steen.

Als je boeken schrijft over opdrachtgeverschap, businesscaseontwikkeling en batenmanagement, daar jarenlang trainingen en workshops over geeft en steeds de feedback verwerkt, dan is dit het boek dat je overhoudt. Dezelfde kennis, samengevat in een aantal eenvoudige vragen in gewoon Nederlands.’

Michiel werkt veel met managementteams en stuurgroepen. In deze interactieve kennissessie deelt Michiel wat hij de afgelopen jaren geleerd heeft. Deze sessie gaat over vijf wegen naar eenvoud. Vijf manieren om bij een complex project samen tot de essentie te komen. Hoe? Door te zorgen dat het op een bierviltje past! Samen de eenvoud terugvinden werkt verbindend en motiverend. Je begrijpt het echt, en je voelt je verantwoordelijk om je unieke bijdrage te leveren.

  • Simpel voetballen is het moeilijkst. Johan Cruijff

Spreker:
Pasfoto MichielMichiel van der Molen is partner van Molen & Molen. Hij helpt organisaties om concrete doelen te bereiken. Eerder schreef hij onder meer Projectmanagement voor opdrachtgevers: van klassiek tot agile en Waarom doen we dit eigenlijk?

 

 

Praktische informatie  

Programma:Kosten:

16:00 - 16:05 Welkom en introductie
16:05 - 16:10 Introductie spreker
16:10 - 16:50 Sessie: Zet het op een bierviltje
16:50 - 17:00 Afsluiting
Deelname is gratis

Terugkijken

Presentatie


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.