Web
Analytics

Je kan niet zelf sturen als je niet weet welke kant je op wil

Op 29.08.2018
Categorieën: BPUG


Je kan niet zelf sturen als je niet weet welke kant je op wil

Presentaties

De hele organisatie is omgegooid. Er zijn tribes en squads, de Agile, Scrum- en Lean-certificaten prijken aan de muur. De beste professionals zijn verzameld. Maar toch werkt het niet. Hoe kan dat?

Een zelforganiserend team, dat klinkt heel mooi. Maar wat is nou het magische ingrediënt om een team van goeie vakspecialisten zich ook daadwerkelijk zelf te laten organiseren?
Mensen hoeven niet gestuurd te worden als ze hun eigen richting volgen. Je hoeft je teamleden niet te motiveren als ze intrinsiek gemotiveerd zijn. In deze workshop ervaar je wat motivatie met je doet en hoe je dit kunt inzetten in je eigen (project-)team.

Spreker:
Als Versneller bij Vaartmakers verbaast Frank Oeben zich dagelijks over hoeveel mensen en organisaties doen wat ze gisteren deden om vervolgens ontevreden te zijn over het resultaat. Hij bedenkt, organiseert en faciliteert trainingen, workshops en andere interventies om mensen en organisaties te helpen meer aandacht te besteden aan de belangrijke dingen. Vanuit een fascinatie voor gedrag van mensen en organisaties met een specialisatie in drijfveren, motivatie en (werk)geluk.

Praktische informatie  

Programma:Catering:
Kosten:

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Workshop door Frank Oeben
21:00 - 21:30 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Presentaties


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.