Web
Analytics

Online sessie: Leidinggeven aan thuiswerkende projectteams

Op 06.10.2020
Categorieën: BPUG

Leidinggeven aan thuiswerkende projectteams

Presentatie

Op dinsdag 6 oktober a.s. verzorgen Susan Smulders en Marianne Sturman een online kennissessie met als titel 'Leidinggeven aan thuiswerkende projectteams'.

In de afgelopen maanden heeft Nederland noodgedwongen én grotendeels succesvol kennisgemaakt met thuiswerken. Via nieuwe tools, online overleg en een andere manier van werken bleek meer werk op afstand te kunnen dan gedacht. Gezien de huidige coronaontwikkelingen zal het nog wel even duren voordat we echt weer veel meer naar kantoor mogen. Als we dat überhaupt nog willen natuurlijk, want veel mensen hebben ervaren dat werken en overleggen op afstand efficiënter is en (reis)tijd scheelt.
 
De grootste veranderingen in de afgelopen tijd lagen op het bordje van leidinggevenden en (project)managers. Zij moesten niet alleen hun eigen werkritme vinden, maar ook op zoek naar een andere manier van aansturen en communiceren. Dit webinar gaat over verschillende aspecten van leidinggeven aan thuiswerkers. Wat vraagt het van medewerkers en leidinggevenden om succesvol thuis te werken? Wat gebeurt er met de sociale verbinding binnen teams en tussen collega’s? Hoe bouw je een team op afstand – bijvoorbeeld als je een nieuw project start?
 
In een uur krijg je een aantal concepten aangereikt die je helpen om succesvol leiding te geven aan een team op afstand. Er is bovendien volop ruimte voor interactie en vragen. Ook zijn er vers van de pers een aantal interessante inzichten uit wetenschappelijk onderzoek over de impact van thuiswerken op (samen)werken in organisaties.
 
Sprekers:
Het webinar wordt verzorgd door Moneypenny Consulting en Training – al meer dan 12 jaar een gespecialiseerd advies- en trainingsbureau op het gebied van remote work, thuiswerken en Het Nieuwe Werken. Susan Smulders en Marianne Sturman kennen de ins en outs van thuiswerken en voorzien je graag van praktische tips. Ook dagen ze je uit om verder te denken over de toekomst van werk. Hoe ga jij de lessen uit de coronatijd straks benutten om succesvol projecten te managen?

Praktische informatie  

Programma:


Kosten:

16:00 - 16:10 Welkom en introductie
16:10 - 16:55 Sessie: Leidinggeven aan thuiswerkende projectteams
16:55 - 17:00 Vragen en afsluiting
Deelname is gratis

Presentatie


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.