Web
Analytics

BPUG seminar 2018: People, Plan it, Profit

Op 05.06.2018
Categorieën: BPUG

People, Plan it, Profit

Op dinsdag 5 juni 2018 organiseerden wij wederom ons jaarlijkse BPUG seminar. Dit jaar alweer voor de 21e keer!
People, Planet, Profit (ook wel de drie P's) is een term uit de duurzame ontwikkeling. Het staat voor de drie elementen People (mensen), Planet (milieu) en Profit (baten) die op harmonieuze wijze gecombineerd moeten worden. Deze drie P's zijn door veel ondernemingen geadopteerd als richtlijn voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen bij aan het streven naar een ideaal evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen.

Een actueel en herkenbaar thema dat ons allemaal raakt en met een kwinkslag is dan ook gekozen voor: People, Plan it en Profit.
Het streven naar evenwicht vind je ook terug bij projecten, programma’s en portfolio’s. Zo geldt voor ons vakgebied dat medewerkers (People), organisatie en planning (Plan it) op de juiste wijze gecombineerd moeten worden om op duurzame wijze de resultaten en baten (Profit) van een project te realiseren.

Maar hoe zorg je ervoor dat de organisatie en de projecten, programma’s en/of portfolio's met elkaar in evenwicht zijn?
Tijdens dit seminar gaan de sprekers op interactieve wijze in op hoe ze zelf dit evenwicht bereikt hebben. Door hun succesvolle en minder succesvolle ervaringen te delen, laten ze je beleven hoe je zelf bovenstaande harmonie binnen je werkzaamheden kunt bereiken. Duurzame ontwikkeling van jezelf en de organisatie!

Presentaties en Foto's seminar 2018
PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.