Web
Analytics

UITGESTELD - De Professional van morgen! Ben jij er klaar voor?

Op 19.03.2020
Bij UWV
Categorieën: BPUG


Vanwege het coronavirus wordt dit event uitgesteld naar een later te bepalen datum

De Professional van morgen! Ben jij er klaar voor?

Plaatje5De wereld om ons heen verandert snel. Kreten als duurzaamheid, digitalisering, competenties, lerend vermogen en nog veel meer hoor je vandaag de dag overal. Of je het nu over je werk hebt of over je privé leven, we veranderen en we groeien. We leren iedere dag weer bij.  
 
Maar wat betekent dit nu voor jou als professional? En wil je er wat mee doen of laat je het even voor wat het is? BPUG organiseert in samenwerking met het KNVI regio Noord Holland een mooie avond waar twee sprekers jullie gaan meenemen in de veranderende wereld naar de 'professional van morgen'.  

Sprekers: Tom Dalderup en Toine Sterk
Pasfoto Erik van DaalenOntdek je talent als sleutel tot duurzame energie en continuïteit in je werk als professionele kenniswerker!
Tom Dalderup helpt je in deze sessie door te vertellen over de veranderingen in organisaties en hoe je je daarbij aan kan passen op een wijze die bij jou past. Bewust zijn van en het slim inzetten van je talenten, kennis en vaardigheden maken jou klaar voor de professional van morgen.

"Of het nu gaat over personeel zoeken, strategie bepalen of visie formuleren, de focus op kennis is zo jaren vijftig. Managen gaat nooit over antwoorden, het gaat over het stellen van de juiste vragen." Als je verwacht bij de hand te worden genomen door Toine Sterk kom je bedrogen uit. De 59-jarige managementtrainer brengt zijn studenten uit balans zodat ze gedwongen worden hun juiste balans zelf te vinden. Omdat het vinden van je eigen balans het belangrijkste is. "Alles draait om bewustwording. Vergelijk het met een gyroscoop, want mensen zijn eigenlijk gyroscopen: als je zelf optimaal wilt functioneren, moet je in balans zijn en hetzelfde geldt voor je mensen. Zolang je in beweging bent, blijf je in balans. Als je stopt, val je om. Als je de mensen waarmee je werkt niet af en toe een swing meegeeft en ze daardoor uit balans brengt, dan vergeten ze te zoeken naar evenwicht". Als professional moet je blijven zoeken naar je balans, dus moet je jezelf en je mensen in beweging houden. Wat doe jij als professional van morgen?

Praktische informatie  

Programma:Catering:
Kosten:

17:45 - 18:15 Ontvangst en broodjes
18:15 - 19:15 Sessie door Tom Dalderup
19:30 - 20:30 Sessie door Toine Sterk
20:30 - 21:30 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis

Hoofdkantoor UWV ligt op 3 min lopen van station Sloterdijk.
Uitstekend met OV te bereiken, maar daarnaast ook voldoende parkeergelegenheid (wel betaald).
Het event vindt plaats op de 23ste etage met uitkijk over Amsterdam en haar haven.

 PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.