Web
Analytics

Over de vloer bij: Klimaatgarant

Op 22.01.2020
Categorieën: BPUG


Over de vloer bij: Klimaatgarant
Van goed idee naar 400 projecten tegelijk, hoe krijg je grip?!

Presentaties

Tijdens deze Nieuwjaarssessie op woensdag 22 januari 2020 zijn we te gast bij Klimaatgarant, onderdeel van Climate for Life (CFL Group) en zusterbedrijf van Itho Daalderop. Deze laatste kennen de meeste van ons wel van de ventilatiesystemen, boilers, cv-ketels en warmtepompen in ons huis.

De focus bij Climate for Life ligt op innovatie, gericht op een comfortabeler, gezonder en energiezuiniger binnenklimaat. Klimaatgarant is zo’n “innovatie”, die mede dankzij de steeds grotere focus op duurzaamheid, zijn eigen groei en succes nog maar amper kan bijbenen. Een succesverhaal met een uitdaging!
Plaatje1
Klimaatgarant behoort tot één van de pioniers in de duurzame woningbouw. Klimaatgarant zorgde al in een heel vroeg stadium voor klimaatsystemen voor energieneutrale woningen, lang voordat dit de norm was. Nog niet zo heel lang geleden was dit wellicht nog een niche, maar dit alles veranderde razendsnel door het klimaatakkoord en het initiatief "#vangaslos". Daarnaast heeft de overheid inmiddels ook bepaald dat onze energievoorziening in 2050 volledig duurzaam moet zijn. 2050 lijkt nog ver weg, maar dat is het niet. Zeker niet als 7 miljoen huishoudens in die tijd van het aardgas af moeten!

Je zult het vast wel begrijpen, dit is een interessante en lucratieve markt! Ronald Jense is nauw betrokken bij de spectaculaire groei, die Klimaatgarant de laatste jaren doormaakt en neemt ons mee in het avontuur van “Start-up” naar een succesvolle onderneming.

- Hoe ziet het concept van Klimaatgarant eruit? Van losse producten naar een totaal concept.
- Hoe zorg je ervoor dat je blijft innoveren en voorop lopen?
- Hoe richt je een organisatie in die bijna 400 projecten gelijktijdig uitvoert? En hoe stroomlijn je deze processen?
- Hoe behoud je het overzicht binnen deze dynamische omgeving?
- Welke rol speelt digitalisering en de “cloud” bij de propositie van Klimaatgarant.

Spreker:
Pasfoto Ronald Jense2Ronald Jense is sinds 2004 actief voor de Climate for Life holding waarin Ithodaalderop de producten ontwikkelt en Klimaatgarant de projectenorganisatie is voor comfortabele -en energiezuinige nieuwbouwwoningen. Binnen deze organisatie is hij verantwoordelijk voor het bedrijfsbureau.

 

 

Praktische informatie  

Programma:Catering:
Kosten:

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 20:30 Over de vloer bij: Klimaatgarant
20:30 - 21:00 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen € 25,=

Presentaties


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.