Web
Analytics

Webinar Agile Projectmanagement

Op 12.06.2019
Geplaatst door Patricia de Jong
Categorieën: Externe kalender
Gezien: 670

 

Webinar: Agile Projectmanagement

Noteer hem alvast in je agenda: op 12 juni organiseren Henk Daniel van Promista en Kitty Clerc van More Than Learning een webinar over Agile Projectmanagement. 
In deze webinar gaan Henk en Kitty op zoek naar de definitie van Agile Projectmanagement. Want Agile kent toch eigenlijk geen projecten? Hoe werkt dit dan? En werk je dan ook echt Agile of is het meer PRINCE2 in een nieuw jasje? 

Het programma

In deze webinar van ongeveer een uur nemen Henk en Kitty je mee in de wereld van Agile Projectmanagement in drie onderdelen: 

  1. Wat is Agile Projectmanagement? 
    Allereerst kijken we naar wat Agile Projectmanagement nu eigenlijk is. Hoe werkt het en wat zijn de verschillen met een ‘puur’ Agile omgeving en de klassieke omgeving van Prince2? 
  1. Welke positie neemt Agile Projectmanagement in binnen de organisatie? 
    Vervolgens kijken we naar de organisatie. Wat is er nodig om Agile werkende (project)teams aan te laten blijven sluiten bij de bedrijfsvisie en strategische doelen uit het portfolio?  
  1. Hoe kun je projecten vormgeven in een Agile omgeving? 
    Tenslotte gaan we naar de praktische uitvoering: hoe geef je nu zo’n Agile project vorm en wat heb je daar allemaal voor nodig? 

Deelname is gratis!

Zin om mee te doen? Deelname is helemaal gratis! Het enige wat je hoeft te doen is op 12 juni een uurtje vrijmaken achter je eigen computer. 

Aanmelden


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.