Web
Analytics

Nieuwjaarsbijeenkomst

Op 09.01.2019
Categorieën: BPUG


Nieuwjaarssessie: De Modern Workplace
van het nieuwe werken naar succesvol samenwerken!

Presentaties

Microsoft Nederland opende onlangs het vernieuwde kantoor met de komst van Satya Nadella, CEO van Microsoft. Afgelopen jaar is het kantoor volledig getransformeerd om een nieuwe cultuur te faciliteren waarin samenwerking centraal staat. Dit nieuwe kantoor weerspiegelt de visie van Microsoft op het nieuwe samenwerken en representeert ook de eigen digitale transformatie.

Een pittige uitdaging, waarbij de medewerkers ruim tien maanden zonder kantoor zaten en zich echt een andere manier van (samen)werken moesten aanleren. Werken bij klanten en partners, meer online vergaderen en skype afspraken maken en daarmee zorgen voor een betere samenwerking en meer klantsucces.

Tijdens deze Nieuwjaarssessie krijgen we allereerst een rondleiding door het vernieuwde kantoor en krijg je inzicht in hoe men bij Microsoft wil werken, welke technologische ontwikkelingen er daarbij zijn toegepast en welke impact dit heeft op de medewerkers.
Vervolgens blikken we terug naar het afgelopen jaar en zal de best beoordeelde spreker van het BPUG seminar 2018, Kjell van der Giessen, een zeer interessante sessie verzorgen:

Digitale transformatie en digitale integratie; sustainability door het stroomlijnen van (stuur)informatie
Digitale integratie: wij kunnen bepalen wat we met de digitale transformatie doen. Hoe zorgen we ervoor dat in en rond onze veelal virtuele projectteams iedereen op het juiste moment over de juiste (stuur)informatie beschikt? Hoe zorgen we ervoor dat we op het juiste moment en op de juiste manier van elkaars kwaliteiten kunnen profiteren? Hoe zorgen we ervoor dat we als organisatie, ook op portfolioniveau snel kunnen prioriteren?

Daarna zullen Fleur Poiesz (Microsoft) en Ruud Peltzer (JSR) jullie meenemen naar de werkplek die Microsoft voor ogen heeft. Deze “Modern Workplace” zorgt ervoor dat mensen het beste uit zichzelf halen, maar vooral eenvoudiger met elkaar kunnen samenwerken. Hierdoor kunnen we niet harder, maar slimmer werken. Wat betekent dit nu voor iedereen die actief is binnen het PPM vakgebied?

     
Kjell van der Giessen
Lecturer HU University of Applied Sciences Utrecht
Fleur Poiesz (Microsoft)
Binnen “Modern Workplace” verantwoordelijk voor Project Online.
Ruud Peltzer (JSR)
Expert op het gebied van project-, programma- & portfoliomanagement

 

Praktische informatie  

Programma:

Catering:
Kosten:

17:00 – 18:00 Rondleiding door het nieuwe hoofdkantoor van Microsoft (in groepen)
18:15 – 19:00 Buffet
19:00 – 19:15 Welkom door BPUG en Microsoft Nederland
19:15 – 20:00 Sessie 1: Digitalisering en het stroomlijnen van (stuur)informatie
20:00 – 20:45 Sessie 2: De moderne werkplek voor het hele projectteam
20:45 – 21:30 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Presentaties


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.