Web
Analytics

De meervoudige vs de enkelvoudige waarheid!?

Op 12.12.2018
Categorieën: BPUG


De meervoudige vs de enkelvoudige waarheid!?
Beste sessie Seminar 2018

Presentaties

Iedereen heeft een andere waarheid, waardoor een enkelvoudige waarheid vaak niet bestaat.... Maar om als organisatie wendbaar te zijn, is het van belang dat er wel een gezamenlijk gedragen waarheid is. Maar hoe creëer je zoiets? Er zijn namelijk veel verschillende belangen, invalshoeken, overtuigingen en verschillende manieren van werken die keuzes maken beïnvloeden.

In deze workshop gaan we met behulp van interactieve serious gaming beleven hoe je van een meervoudige naar een enkelvoudige waarheid kunt komen. Je krijgt verhelderende inzichten en ervaart het effect van het creëren van een gedragen waarheid. Met een interessante klantcasus nemen we je mee naar de praktijk en laten we zien wat het belang is van dit principe in de strategische context van de organisatie. Want hoe implementeer je zoiets als een meervoudige waarheid en hoe tastbaar is het dan in de dagelijkse praktijk?

Wat kun je concreet verwachten:
• Je wordt meegenomen in de basisgedachten van sturen op toegevoegde waarde.
• Actief aan de slag met serious gaming en consensus-based poker.
• En hoe doen organisaties dit nu in de praktijk? Een hele mooie casus!
• Kortom: een avond hands-on aan de slag!

Sprekers: Diane Dros en Niels Udo - Intermedius
Zingeving en het verschil kunnen maken, is waar wij energie van krijgen. Scherp krijgen waarmee je dat verschil kan maken zodat je samen koers kan zetten is een blijvende uitdaging. Diane Dros heeft zich gespecialiseerd op het gebied van strategie, communicatie en organisatieontwikkeling. Ze weet als geen ander wat er komt kijken om samenwerken en cohesie te optimaliseren. Niels Udo heeft thema’s als grip, inzicht en voorspelbaarheid als expertise en heeft een zeer ruime ervaring op het gebied van het richten en inrichten van strategisch portfoliomanagement.

Praktische informatie  

Programma:Catering:
Kosten:

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Workshop door Diane Dros en Niels Udo
21:00 - 21:30 Afsluiting en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Presentaties


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.