Web
Analytics

Snelle veranderingen vragen om snelle reacties

De huidige wereld vraagt om een andere kijk op verandering in organisaties. Verandering is business as usual geworden. Organisaties met het verander-DNA, ook wel wendbare organisaties genoemd, hebben de toekomst. Er is helaas geen one-size-fits-all oplossing om al deze veranderingen te kunnen managen en te versnellen. De context is bepalend. Soms is een waterfall aanpak passend. Maar voor andere, minder voorspelbare uitdagingen is een (scaled) Agile werkwijze een betere keuze. Maar wat altijd geldt is dat succesvol veranderen gaat over mensen die met plezier samenwerken en blijvende, strategische impact willen maken.

Daar helpen wij bij. We enable change

Met Fortes Change Cloud helpen wij organisaties grip te krijgen op verandering. Fortes biedt een modulair, next generation veranderplatform dat verschillende bouwstenen (apps) bevat. Met vier categorieën apps (Strategy, Agile, Waterfall en Support) bouw je een maatwerk Change house. Hiermee koppel je strategie en doelstellingen eenvoudig aan portfolio’s, programma’s en projecten.

Klein beginnen, groot eindigen
De apps uit Fortes Change Cloud passen bij elke organisatie. De gebruikers krijgen precies de functies die ze nodig hebben, niet meer. En de organisatie krijgt de tool die aansluit bij het huidige niveau van de projectorganisatie. We geloven namelijk in klein beginnen, proberen, leren en dan uitbouwen.

Change has never been so easy!

VIPHouten


PRINCE2®, MSP®, MoP®, M_o_R®, MoV® and P3O® are registered trade marks of AXELOS Limited.

Cookies stellen ons in staat onze diensten aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, aanvaardt u ons gebruik van cookies Meer informatie