Kalender

Evenement 

Titel:
Innovation Ungovernance
Wanneer:
19.04.2018
Locatie:
Capgemini - Utrecht (Leidsche Rijn)
Categorie:
Overige
 

Omschrijving


 Uitnodiging 19 april 2018

gezamenlijk event van BPUG, KNVI, ASLBiSL Foundation en CapgeminiInnovatie UnGovernance: Revolutie creëren

in een evolutionaire setting

een andere manier van kijken naar governance en management van innovatie


plaatje ungovernance

 

 

Traditionele managementtheorieën suggereren dat ze oplossingen voor problemen kunnen ontwikkelen. Daarbij wordt verondersteld dat deze oplossingen de juiste zijn wanneer eenmaal ingevoerd. Moeten managementbeslissingen als fout beschouwd worden als de gesuggereerde oplossingen toch niet blijken te werken?

De praktijk is anders dan de theorie. In onze wereld met de snel veranderende samenleving, technologie en ... zegt u het maar, lijken een onzekere toekomst en onvoorziene veranderingen steeds meer de norm. Evolutionaire ontwikkeling lijkt niet meer te werken. Het creëren van een revolutie is dan noodzakelijk. Is digitale transformatie de te volgen route?

Voor Business en IT professionals die geïnteresseerd zijn in het mogelijk maken van digitale transformatie is het belangrijk te weten wat de aspecten zijn van een dergelijke revolutie. Zowel op de korte als de lange termijn. Welke expertise en skills zijn nodig om richting te geven aan digitale transformatie of een innovatieproces te leiden?

Schrijf je in en neem deel aan een zeer interactief evenement met korte en bondige sessies als talk-cafés, mini-debatten en speaker corners, gefaciliteerd door meerdere organisaties en professionals, om zo meer te leren en je blinde vlekken te ontdekken.

Top key-note sprekers uit het business- en IT-veld verzorgen de kick-off en afsluiting afgewisseld door parallelsessies rondom dit vraagstuk. Het biedt je de mogelijkheid om te netwerken in een innovatieve setting en inspirerende sfeer, niet te vergeten tijdens het inbegrepen buffet en de drankjes.

De volgende thema’s staan centraal in de parallelsessies: Creëren van een revolutie

Visie: Het hebben van een duidelijke visie op (het ontwikkelen van) Innovatie; het definiëren en actualiseren van een (gedragen) visie.
Leiderschap: Het vertalen van visie naar handelen; bewegen en inspireren van mensen hiervoor; tonen betrokkenheid.
Cultuur: Het ontwikkelen en hanteren van een normen- en waardenstelsel waarmee een organisatie werkt en hoe dit tot uiting komt in gedrag.
Leren: Het opbouwen van competenties en kennis; het vermogen om met onvoorziene omstandigheden om te gaan.
Co-creatie: Het vermogen om elkaars kennis, competenties en ervaringen in te zetten om waarde-toevoegende oplossingen te bedenken voor problemen.
Coöperatie: Het aangaan en onderhouden van (vormen van) samenwerkingsrelaties of -verbanden. 
R&D: Het zicht hebben en houden op trends en ontwikkelingen waar ook ter wereld; het vermogen om domein-overstijgend te onderzoeken en te werken.
Customer focus: Het gericht zijn op business issues, customer journeys en toegevoegde waarde voor eco-syste(e)m(en); Het hebben van ‘inter-realities’ met de omgeving (‘Complex Adaptive Systems’), breder dan alleen klanten.

Programma:
Kijk voor het programma op www.ungovernance.nl

Aanmelden:
Graag aanmelden rechtstreeks via: www.ungovernance.nl

Kosten:
We werken dit jaar voor het eerst met een aanmeldingssite waar direct je ticket wordt aangemaakt. De reguliere prijs is € 42,09 all-in. 
De eerste 50 BPUG leden betalen € 25,=. Bij inschrijving kun je dan gebruik maken van de promotiecode “BPUGNL”


Dit event wordt georganiseerd door:

 cop it gov knvi logo  aslbisl logo  logo bpug zonder prince2 Locatie

Locatie:
Capgemini
Straat:
Reykjavikplein 1
Postcode:
3543 KA
Waar:
Utrecht (Leidsche Rijn)
 
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV