Kalender

Evenement 

Titel:
Seminar 2017
Wanneer:
13.06.2017
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Categorie:
Seminar

Omschrijving

Op dinsdag 13 juni 2017 organiseerden wij voor de 20e keer het jaarlijkse BPUG seminar. Dit jaar was het thema:

BPUG 2017: Next Practices 

  

20 years of best practices ready to take on the future
Al 20 jaar verbindt de Best Practice User Group (BPUG) kennis en inspiratie op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Al 20 jaar een zeer gewaardeerd seminar waar je gevoed wordt met praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. Experts die de nieuwste “best practices”, de Next Practices, met ons delen en sessies waarin we de toekomst van ons vak verkennen. Hiermee zijn we een netwerk dat zichzelf continu vernieuwt. Tijdens dit 20e seminar kijken wij welke Best Practices ‘future proof’ blijken te zijn en welke ontwikkelingen ons het komend decennium zullen uitdagen. 

Best Practices
Een “best practice” is een manier van werken waarbij in de praktijk is bewezen dat de uitgevoerde activiteiten de meest efficiënte en effectieve manier zijn om gewenst eindresultaat of doelstelling te realiseren. Best Practices zijn van nature dan ook niet in beton gegoten. Ze zijn Agile: ze bewegen mee met de omgeving waarin ze toegepast worden.

Al 20 jaar hebben wij als BPUG met dit seminar de doorkijk gegeven op het hoge tempo van veranderingen binnen ons werkveld: een maatschappij waarin organisaties steeds sneller moeten innoveren om te overleven, waar nieuwe technologieën marktleiders verschrompelen en bedrijfstakken wegvagen. Een maatschappij waarin digitalisering en het Nieuwe Werken een hele andere organisatiestructuur en- cultuur hebben gecreëerd.

Het is te simpel om te stellen dat je er met een Agile werkwijze en een start-up mentaliteit bent. Organisaties die succesvol zijn, passen zich met de Best Practices voortdurend aan aan hun omgeving. Hoe organiseer je in deze dynamische omgeving de projecten en programma’s op zo’n wijze dat deze optimaal bijdragen aan die succesvolle organisatie: door oog te houden voor de Next Practices.

Locatie

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Straat:
Jaarbeursplein
Postcode:
3521 AL
Waar:
Utrecht
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV