Kalender

Evenement 

Titel:
Projecten in de Zorg
Wanneer:
22.11.2016
Locatie:
Ordina - Nieuwegein
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging 22 november 2016

 

Projecten in de Zorg 

 Centrum voor Nucleaire Geneeskunde in Goes. Strategisch belang en projectmatige realisatie

 

Dit is de tweede bijdrage over aspecten van projectmanagement in het kader van ontwikkelingen in de Nederlandse gezondheidszorg.

Het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis oriënteerde zich strategisch op de toekomst. Daarbij werden vragen beantwoord als: welke vormen van klinische en poliklinische zorg passen bij een modern ziekenhuis, welke concrete diensten passen daarbij en in welke samenwerkingsrelatie in de regio? De strategische oriëntatie leidde tot de ontwikkeling van het Centrum voor Nucleaire Geneeskunde in Goes.

Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij vragen als:
• Op welke manier kan een Centrum voor Nucleaire Geneeskunde bijdragen aan een strategische ontwikkeling van een ziekenhuisorganisatie?
• Wat komt er kijken bij het ontwerp, de realisatie en exploitatie en het beheer van een dergelijk centrum?
• Welke eisen stelt een dergelijk complex project aan het projectmanagement?

Doel van deze bijeenkomst is leden in de gelegenheid te stellen kennis te maken met projecten in de Zorg door verschillende aspecten van projectmanagement in de Zorg aan te stippen en iedereen uit te nodigen in dialoog ervaringen uit te wisselen.

Sprekers:
Andy Martherus is Project Officer voor het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis en brengt enkele decennia aan ervaring in de Zorg mee in de projecten die hij intern begeleidt. Fred Bakhuis is zelfstandig project- en programmamanager met een fascinatie voor projecten in de Zorg. Beiden ontmoetten elkaar in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis als Opdrachtgever respectievelijk Opdrachtnemer. Uit hun samenwerking komt deze presentatie voort.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten van een broodje
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Sessie door Fred Bakhuis en Andy Martherus
21:00 - 21:30 Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding
Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 18 november 2016. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Ordina
Straat:
Ringwade 1
Postcode:
3439 LM
Waar:
Nieuwegein
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV