Kalender

Evenement 

Titel:
Inkoop & Contracten bij de Overheid
Wanneer:
21.09.2016
Locatie:
Ordina - Nieuwegein
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging 21 september 2016

 

Inkoop & Contracten bij de Overheid 

 Koudwatervrees bij aanbestedingen en overheidscontracten?


Altijd even slikken voordat je verantwoordelijkheid neemt voor een inkoopcontract? Nachtwerk en hoofdbrekens van aanbestedingen?

Wordt er van je verwacht dat je inkoop en contractmanagement als vanzelfsprekend even meeneemt in je projectopdracht? Voor deze sessie hebben we specialisten bereid gevonden ons de kneepjes van dit vak te leren. ‘Waar let je op en hoe krijg je snel grip op de vele regels, risico’s en aansprakelijkheden?’

Hoe versterk je je vaardigheid in het afhandelen van inkoop en contracten bij de Overheid?

Inkoop en aanbesteden
Binnen de overheid moet je niet alleen inkoop en contracten kunnen managen, maar daarbij ook de aanbestedingsregels begrijpen en mogelijk kunnen toepassen.

• Tijdens deze bijeenkomst krijg je daarom allereerst op hoofdlijnen inzicht in de Aanbestedingswetgeving, die medio 2016 is gewijzigd.
• Vervolgens gaan we in op de praktijk: hoe zit het inkoopbeleid in elkaar van jouw organisatie? Hoe pas je dat toe en waar loop je tegenaan?
• Ook bespreken we hoe je de inkoopvoorwaarden slim toepast.

We nodigen je uit om voorafgaand aan de bijeenkomst, bij voorkeur uiterlijk 14 september, praktijkvragen te mailen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dan kunnen wij er in de voorbereiding alvast rekening mee houden.

Spreker:
De bijeenkomst wordt inhoudelijk verzorgd door Rachel Heeringa van PSI en Karin van Dijk van De Leeuw & Partners – aanbestedingsjuristen. 
Karin werkt al tientallen jaren als jurist voor de overheid en heeft zich gespecialiseerd in het aanbestedingsrecht. Zij verstaat de kunst om taaie theorie praktisch toepasbaar en begrijpelijk te maken. PSI’ers staan er bij klanten om bekend dat zij pragmatische specialisten zijn.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten van een broodje
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Sessie door Rachel Heeringa en Karin van Dijk
21:00 - 21:30 Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding
Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 16 september 2016. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvang je een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Ordina
Straat:
Ringwade 1
Postcode:
3439 LM
Waar:
Nieuwegein
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV