Kalender

Evenement 

Titel:
Seminar 2016
Wanneer:
07.06.2016
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Categorie:
Seminar

Omschrijving

Op dinsdag 7 juni 2016 organiseren wij voor de 19e keer ons jaarlijks BPUG seminar. Dit jaar luidt het thema:

"Organizational Energy"

 

Tijdens ons seminar staat ‘organisatie-energie’ centraal. Deze energie bepaalt hoe stuwend de organisatiekracht is om visie en focus succesvol om te zetten in de beoogde prestaties. Iedere organisatie heeft zijn eigen kracht. Ambitie, urgentie en inspiratie zijn aspecten die deze kracht mede bepalen. Ook het uitlijnen van strategieën, balanceren van portfolio’s, inspirerend leiderschap en persoonlijk vakmanschap zijn zo maar een paar aspecten die invloed hebben op de energie van de organisatie.

Hoe kunnen onze projecten en programma’s de levenskracht van de organisatie echt versterken?

Belangrijk bij de vele veranderingen is dat de hartslag van de veranderorganisatie synchroon blijft lopen met die van de staande organisatie zodat we bijdragen aan de vitaliteit, de wendbaarheid en de energie van het geheel.

Hoe draagt de inzet van best practices als PRINCE2, AgilePM, P3O, MoP, MSP of Benefit Management bij aan de kwaliteit én de intensiteit van deze organisatiekracht? ‘Organisatie-energie’ wordt binnen Management of Portfolio’s (MoP) zelfs op een centrale verbindende plaats gezet en op 7 juni 2016 doen wij dat ook!

Best Practice seminar als ‘Energy Boost’
De Best Practice User Group wil je inspireren de mogelijke energiebronnen en lekken te onderzoeken en op deze dag met zo’n 400 vakgenoten een echte ‘Energy Boost’ te ondergaan, om daarmee vervolgens je eigen omgeving te beïnvloeden.

Locatie

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Straat:
Jaarbeursplein
Postcode:
3521 AL
Waar:
Utrecht
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV