Kalender

Evenement 

Titel:
Projectmatig creëren 2.0
Wanneer:
04.02.2015
Locatie:
Mediq - Utrecht
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging 4 februari 2015 en

Algemene Leden Vergadering

 

Projectmatig Creëren 2.0

 Anders kijken naar projectmanagement

 

‘Beheersing van beperkte middelen’ is een belangrijk aandachtspunt in projectmanagement. Beheersing en verantwoording is dan ook de basis van veel projectmanagementmethoden. Maar zou het ook anders kunnen? Zou je de gewenste resultaten kunnen realiseren met juist veel ruimte voor aspecten als creatie en energie en voor het verbinden van mensen aan het resultaat?

Dat kan. Medio jaren ‘90 is dat uitgewerkt in een andere visie op projectmanagement: Projectmatig Creëren. Anno nu is Projectmatig creëren een van de leidende visies op projectmanagement en gebruiken veel organisaties het met succes. Dezelfde visie is ook toegepast op programmamanagement: Programmatisch creëren.

Deze sessie gaat in op de uitgangspunten van deze visie en op hoe je deze in de praktijk succesvol kunt toepassen. Ook blikt deze sessie vooruit met de vraag welke visie op projectmanagement past bij ‘de organisatie van de toekomst’.


Spreker
Jo Bos is (mede-)ontwikkelaar van Projectmatig en Programmatisch creëren. Hij studeerde Voorlichtingskunde aan de Landbouw Universiteit Wageningen. Na zijn studie werkte hij in diverse functies bij het Ministerie voor LNV en was hij organisatieadviseur en directeur bij Kern Konsult en Phaos. Sinds 2011 werkt Jo vanuit Jo Bos & Co. Jo is auteur van diverse boeken en mede-initiatiefnemer van het PGM open.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

17:45 - 18:30 Ontvangst en eten van een broodje
18:30 - 19:00 Algemene Ledenvergadering
19:00 - 21:00 Sessie door Jo Bos
21:00 - 21:30 Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding
Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 30 januari 2015. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Mediq
Straat:
Hertogswetering 159
Postcode:
3543 HS
Waar:
Utrecht
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV