Kalender

Evenement 

Titel:
BPUG-seminar 2015
Wanneer:
02.06.2015
Locatie:
Jaarbeurs Utrecht - Utrecht
Categorie:
Seminar

Omschrijving

Op dinsdag 2 juni 2015 organiseren wij voor de 18e keer ons jaarlijks BPUG seminar. Dit jaar luidt het thema:

"Besluitvorming; het spel of de regels"


Belang van besluitvorming

In het speelveld van projecten, programma’s en portfolio’s moeten dagelijks vele besluiten worden genomen. Besluiten over scope, prioriteiten, risico’s en budgetten.
Besluiten zijn vaak lastig en/of pijnlijk, gaan gepaard met grote investeringen en een hoge mate van onzekerheid. Een besluit neem je dus ook graag op basis van de juiste inzichten en informatie, maar heb je die wel? De juiste besluiten nemen doe je dus ook niet alleen. Door besluitvorming in de projectorganisatie goed en helder in te regelen, zal de volwassenheid van besturing toenemen en wint de organisatie aan wendbaarheid en daadkracht. Wendbaarheid die essentieel is om mee te kunnen blijven doen.

Besluitvorming is samenwerken
Besluitvorming raakt al onze ‘Best Practices’ maar ook de persoonlijke effectiviteit van alle spelers: portfolioboard, opdrachtgever, gebruiker, projectmanager en teamleden. Iedereen speelt een rol in het spel van besluitvorming. Wie weet het spel goed te spelen? Welke rol spelen de regels? Wij nodigen jou uit tot zelfreflectie en tot het bundelen van kracht en inzicht.

Besluit u mee te doen?
Het BPUG seminar op 2 juni 2015, een dag waar alle best practices op het gebied van project-, programma- en portfolio-management bij elkaar komen. Een dag die vooral wordt bepaald door die unieke praktijkverhalen, die verdiepingsslag omtrent onze best practices, of een verdere verrijking van de kennis en/of vaardigheden van onze bezoekers. Heb je een idee voor een interactieve sessie of ken je een boeiende spreker of aansprekend project? Laat het ons dan weten vóór 31 januari 2015 via het aanmeldingsformulier. Wil je ons seminar sponsoren? Bekijk dan de 3 sponsormogelijkheden.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Jolanda Zwaan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 06-46522120.

 

Locatie

Locatie:
Jaarbeurs Utrecht
Straat:
Jaarbeursplein
Postcode:
3521 AL
Waar:
Utrecht
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV