Kalender

Evenement 

Titel:
Webinar: Verander de Wereld - Begin bij je project
Wanneer:
15.04.2015
Locatie:
Webinar - Thuis
Categorie:
Overige
 

Omschrijving


 Uitnodiging Webinar 15 april 2015

 

Verander de Wereld - Begin bij je project

 

Waar liggen al die kleine waardevolle kansen die jij als projectmanager kunt benutten om duurzaamheid serieus in te vullen?
In navolging van de Verenigde Naties die in 2015 met een nieuwe Duurzaamheidsagenda komen is het hoog tijd dat organisaties integraal verantwoordelijkheid nemen voor onze leefomgeving en die van de volgende generaties.
Het ligt voor de hand om de ommezwaai naar een duurzame wereld via projecten en programma’s te maken omdat daarmee de meeste grote en kleine veranderingen worden gerealiseerd. Manfred van Veghel heeft duurzaamheid volledig geïntegreerd in zijn projectaanpak.
Neem deel aan een mooi webinar waarbij die ‘betere wereld’ niet langer buiten de scope van het project blijkt te liggen. Draag waar mogelijk binnen jouw project bij aan de wereldwijde harmonie tussen economische, sociale en ecologische belangen.

Spreker:
Manfred van Veghel is gepromoveerd als marien bioloog met als specialisatie tropische koraalriffen. Als eerste ‘Green Project Manager, GPM®-b’ in Nederland wil hij een voorbeeld stellen en aangeven dat een betere wereld vaak begint bij een nieuw project. Recent introduceerde hij Duurzaam PRINCE2®, waarbij duurzaamheidmethoden en projectaanpak zijn geïntegreerd.

Praktische informatie

Programma:
Kosten:

 

19:30 - 20:30 Webinar door Manfred van Veghel
Deelname is gratis 

Aanmelding

Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 10 april 2015. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging.

Locatie

Locatie:
Webinar
Waar:
Thuis
 
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV