Kalender

Evenement 

Titel:
ProjectDive: een vliegende projectstart!
Wanneer:
01.10.2014
Locatie:
WIN PMO - Utrecht
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging 1 oktober 2014

 

ProjectDive: een vliegende projectstart!

 Van project brief naar PID in een PSU middels de ProjectDive


Je kent het wel, je project brief is goedgekeurd en nu begint een lang en intensief afstemproces met je opdrachtgever, de beoogde teamleden en andere stakeholders. Je bent weken onderweg om inzichtelijk te krijgen wat er precies moet gebeuren, welke deliverables er zijn, hoeveel tijd dat kost, wat de afhankelijkheden zijn, kwaliteitscriteria, risico’s, budget etc. Na vele weken kun je je PID samenstellen…… of niet? Het kan ook anders, het kan ook in 1 dag!

Met behulp van de collectieve kennis van je team kom je met de project start up aanpak (PSU) snel tot een goede en gedragen projectopzet. Als jij je project start wilt versnellen dan mag je deze sessie niet missen: je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om zelf een goede PSU uit te voeren.

- De PSU: Wat is het en wat levert het op
- Hoe voer je een succesvolle PSU uit
- De PID in één dag samenstellen
- Oefening
- Een praktijkvoorbeeld

Niek Jetten heeft meer dan 20 jaar ervaring als projectmanager, verander manager, ondernemer. Hij heeft voor diverse ondernemingen gewerkt zoals ASR, RAET, ABNAMRO. Op dit moment werkt hij met zijn team aan de implementatie van een projectmanagement tool binnen de gemeente Amsterdam.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten van een broodje
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Sessie door Niek Jetten
21:00 - 21:30 Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan! Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 26 september 2014. Toelating geschiedt op basis van volgorde van aanmelding. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
WIN PMO
Straat:
Groenewoudsedijk 70a
Postcode:
3528 BK
Waar:
Utrecht
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV