Kalender

Evenement 

Titel:
Product Based Planning
Wanneer:
20.11.2014
Locatie:
Ordina - Nieuwegein
Categorie:
Workshops

Omschrijving


 Uitnodiging 20 november 2014

 

Product Based Planning

 Een vergeten planningstechniek?

 

Regeren is vooruitzien. Dat geldt ook voor projecten. Een degelijke planning helpt toekomstig werk inzichtelijk te maken en bij realisatie de voortgang ervan te bewaken. Maar bovenal helpt een planning bij het managen van verwachtingen. Desondanks kom je nog vaak projecten tegen zonder een (actuele) planning. “De planning loopt toch altijd uit” of “Het kost teveel tijd om de planning telkens te moeten bijwerken” zijn veelgehoorde uitvluchten. Jammer en onterecht. Want een goede planning is juist van onschatbare waarde voor de projectmanager en zijn team.

PRINCE2® promoot de techniek van Product Based Planning, een werkwijze waarbij niet de activiteiten, maar juist de resultaten als vertrekpunt worden genomen. Richard Weber is overtuigd van de voordelen die deze onderbelichte aanpak kan brengen. In deze interactieve sessie ervaar je hoe je op een inspirerende en speelse wijze de techniek kunt gebruiken om tot een degelijke planning te komen. Na afloop ben je in staat zelf vergelijkbare workshops voor je project te organiseren.

Spreker
Richard Weber (Key Result) heeft veel ervaring met het managen van projecten. Als adviseur en coach begeleidt hij grote en kleine organisaties met projectmatig werken. Als trainer leert hij (aankomende) projectmanagers de fijne kneepjes van het vak. Of het nu gaat om PRINCE2, AgilePM, MoP of IPMA, Richard weet feilloos de verbanden te leggen, zonder de praktijk en de mens uit het oog te verliezen.

Praktische informatie

Programma:Catering:
Kosten:

 

18:15 - 18:50 Ontvangst en eten van een broodje
18:50 - 19:00 Welkom en introductie
19:00 - 21:00 Sessie door Richard Weber
21:00 - 21:30 Afsluiten en borrel
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor BPUG-leden, niet-leden betalen € 25,=

Aanmelding

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meldt u snel aan! Aanmelden kan via de BPUG-website tot uiterlijk vrijdag 14 november 2014. Toelating geschiedt op basis van volgorde van aanmelding. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Ordina
Straat:
Ringwade 1
Postcode:
3439 LM
Waar:
Nieuwegein
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV