Kalender

Evenement 

Titel:
Persoonlijk leiderschap voor PMO'ers
Wanneer:
12.11.2013
Locatie:
Ordina - Nieuwegein
Categorie:
Workshops

Omschrijving

De BPUG organiseert bijeenkomsten voor haar leden om ervaringen met Best Practice methoden uit te wisselen en van elkaar te leren. Vanuit dat kader organiseert de BPUG met de PMO-Unit van Ordina op dinsdag 12 november 2013 een interactieve workshop over:
 

 Persoonlijk leiderschap voor PMO'ers

"Neem als PMO'er het heft in eigen hand!"

De afgelopen tijd is er genoeg gediscussieerd over het belang van PMO. Het is nu tijd om niet meer te praten maar om de toegevoegde waarde van PMO te laten zien! Tijdens de vorige kennissessie in juni 2012 kwam naar voren dat PMO ervaren wordt als een jong en dynamisch vak. De insteek van de avond is dan ook om op deze ‘statement’ voort te borduren. Daarbij is het essentieel om je eigen kwaliteit te verbeteren en jezelf sterker te (leren) profileren door je eigen valkuilen te onderkennen. Of anders gezegd: op welke punten komen PMO-ers nog te kort en hoe kun je die competenties verbeteren met persoonlijk leiderschap en qua kennis?
 
Kom naar deze sessie en leer:
hoe je het vakgebied PMO het beste als vertrekpunt/boost kunt gebruiken voor je carrière;
welke eigenschappen de ‘ideale PMO’er’ nodig heeft, zover deze bestaat;
hoe je jouw omgeving en de daarbij geboden kansen kunt gebruiken om het maximale uit jezelf te halen.
 
Oftewel, gedurende deze avond neemt de PMO’er het heft in handen!
 
Sprekers:
Ellen Faber, Vrouwelijk Topmanager 2011, zal deze avond het spits afbijten. Zij trad in 2009 aan als directievoorzitter van de divisie Directe Distributie bij Achmea en heeft tegenwoordig een eigen bedrijf: Ellen Faber, Verbinding en Leiderschap. Middels een inspirerende lezing vertelt zij over het kiezen van je eigen persoonlijke visie binnen je werkomgeving. 
Frank Oeben en Nanne Wams van Ordina PMO zullen hieruit de vertaalslag maken naar de PMO competenties. Zij zullen dit doen vanuit een interactief Lagerhuisdebat. Frank en Nanne zijn beiden de afgelopen jaren actief in het PMO werkveld, waarin zij klanten adviseren over de juiste inzet van PMO om organisaties te helpen hun doelstellingen beter te realiseren. Daarbij hebben zij een belangrijke rol gehad in het opbouwen en borgen van de kennis over PMO binnen Ordina. 
 

Sprekers:
Programma:

Uw gastheer:
Catering:
Kosten:

Ellen Faber, Nanne Wams en Frank Oeben
18:00 - 18:45 Ontvangst en buffet
18:45 - 18:55 Introductie
18:55 - 20:00 Persoonlijk Leiderschap door Ellen Faber
20:00 - 20:45 PMO Competenties door Frank Oeben en Nanne Wams: inclusief Lagerhuis
20:45 - 21:15 Afsluiting
21:15 - 22:00 Napraten tijdens de borrel
Frank Oeben
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen € 25,=

Inschrijving geschiedt in volgorde van aanmelding. Aanmelden kan via de website tot uiterlijk dinsdag 5 november 2013. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Ordina
Straat:
Ringwade 1
Postcode:
3439 LM
Waar:
Nieuwegein
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV