Kalender

Evenement 

Titel:
Help! Moet mijn project gaan twitteren?
Wanneer:
24.10.2013
Locatie:
Promista - Barneveld
Categorie:
Workshops

Omschrijving

Op donderdag 24 oktober 2013 geeft  Dhr. Jan Jelle van Hasselt van Wit Communicatieadviseurs uit Amsterdam een interactieve workshop over:
 

 Help! Moet mijn project gaan twitteren?

 Social media en projectcommunicatie


In razend tempo veroveren social media een plek in het communicatielandschap. Ze zijn een nieuwe manier om verbindingen te maken met personen of groepen binnen en buiten organisaties. Met een nieuwe dynamiek: waar informatie-uitwisseling via de reguliere lijnen de basis blijft voor projectcommunicatie, worden meningen en beelden steeds meer gevormd in de social media of daaromheen. Bepalen of sturen van de discussie vanuit het project is een illusie. En tegenkrachten kunnen zich via social media razendsnel bundelen.

Kom naar deze sessie en leer:

Wat betekent deze ontwikkeling voor projectcommunicatie en de wijze waarop als projectorganisatie contacten met de omgeving worden onderhouden? 
Wat is mogelijk, en hoe wijzigt de rol van social media tijdens de verschillende projectfasen? 
Hoe kom je tot een doordachte en onderbouwde inzet van social media bij de communicatie van projecten? 
 
Spreker:
Jan Jelle van Hasselt is mede-eigenaar van Wit Communicatieadviseurs. Hij beschikt over ruim 25 jaar ervaring in advieswerk en communicatie. Met studies bedrijfskunde, rechten en corporate communicatie als bagage, plaatst hij communicatie in breder organisatieperspectief. Jan werkte als partner communicatie bij Twynstra Gudde. Ontwikkelde een aanpak voor project- en programmacommunicatie. Later koppelde hij daar de inzet van social media aan. 
 

Spreker:
Programma:


Uw gastheer:
Catering:
Kosten:

Jan Jelle van Hasselt van Wit Communicatieadviseurs
18:30 - 19:00 Ontvangst
19:00 - 21:00 Workshop door Jan Jelle van Hasselt
21:00 - 21:30 Afsluiting en borrel
Frank Oeben
Broodjes met koffie en thee
Deelname is gratis voor leden, niet-leden betalen € 25,=

Inschrijving geschiedt in volgorde van aanmelding. Aanmelden kan via de website tot uiterlijk vrijdag 18 oktober 2013. Na sluiting van de inschrijftermijn ontvangt u een bevestiging met routebeschrijving.

Locatie

Locatie:
Promista
Straat:
Anthonie Fokkerstraat 5
Postcode:
3773 MP
Waar:
Barneveld
PRINCE2 P3O MoP MSP M_o_R MoV